Rekond

Att rekonditionera din bil förlänger det livslängden och återställer bilen utseende så nära nyskick som möjligt. En bilrekond bidrar till att din bil i helhet får sig ett riktigt lyft.

Vi hjälper dig med både utvändig och invändig bilrekond.

Vid utvändig rekond ingår bl.a. avfettning och rengöring, bilens utsida högtrycks eller ång- handtvätts. Hela bilen högtrycksspolas och sen applicerar vi Clay för effektiv djuprengöring av lacken. Tar bort bl.a. kåda, vägsmuts, pollen, asfaltfläckar och flygrost. Detta sker alltid för hand då vi vill garantera en skonsam och noggrann tvätt. När bilen är ren maskin polerar vi den med ett polermedel som anpassas efter lackens skick så att repor och oxider avlägsnas, sen lägger vi på ett vaxlager.

Vid invändig rekond ingår bl.a. dammsugning av kupé och bagageutrymme, tvätt av mattor, rengöring av dörrkarmar, klädselkemtvätt och läderbehandling, instrumentpanel och övriga plast- och gummidetaljer görs rena på ånga så att hela kupén ska kännas fräsch, vi utför också en ångmotortvätt på din bil och behandlar glas så att du får bättre sikt.
Vi erbjuder detta rekondetionirings program:

POLERING&VAXNING: från 1499 kr

In- Utvändug tvätt, Fälgtvätt, Däckglans, Behandling av plast vinyl och gummidetaljer, Maskinell polering, Maskinell vaxning eller 18 månaders hållbarhet Glare lackskydd.

Helrekond: från 2299 kr

In- Utvändug tvätt, Fälgtvätt, Däckglans, Behandling av plast vinyl och gummidetaljer, Kemiska klädseltvätt/ läderbehandling och smörjning, Motor ångtvätt, Invändig ånga+ ozon och biologisk desinfektering, Maskinell polering, Maskinell vaxning eller 18 månaders hållbarhet Glare lackskydd.

SUPER HELREKOND: från 3499 kr

In- Utvändug tvätt, Fälgtvätt, Däckglans, Behandling av plast vinyl och gummidetaljer, Kemiska klädseltvätt/ läderbehandling och smörjning, Motor ångtvätt, Invändig ånga+ ozon och biologisk desinfektering, 6 månaders hållbarhet Aquapel glasbehandling och regnavstötning, Maskinell polering, 6 års hållbarhet PPS eller Zerkonite lackskydd.

INV’NDIG REKOND: från 1199 kr

Invändug tvätt, Behandling av plast vinyl och gummidetaljer, Kemiska klädseltvätt/ läderbehandling och smörjning, Invändig ånga+ ozon och biologisk desinfektering.

KERAMISK LACKSKYDD: från 3999 kr

In- Utvändug tvätt, Fälgtvätt, Däckglans, Maskinell polering, Polishangel Behandling av plast vinyl och gummidetaljer, Motor ångtvätt, Kemiska klädseltvätt/läderbehandling och smörjning, Invänding ånga+ ozon och biologisk desinfektering, 6 månaders hållbarhet Aquabel glasbehandling och regnavstötning, Applicering av 3 lager 9h keramisk beläggning.

Båt tvätt och rekonditionering

Vi erbjuder Handtvätt, Polering, Vaxning och lackskydd, Invändig Rekonditionering. Vi har oöverträffad erfarenhet av rekonditionering av bilar och båtar.

Vi erbjuder Polering, Högtrycks- och Ång- Handtvätt, Rengöring, sanering och sterilisering av dynor och möbler i din båt, Textilimpregnering som skyddar fibern mot olje- och vattenbaserade fläckar, damm och torr smuts, efter behandlingen är det svårt för fläckar att uppstå.

Vi använder Rengöringsmedel och poleringsmedel som är av det högste kvalitet som Glare, 3M, Menzerna och andra världens bästa lackförsegling och lackskydd produkter.